Róla egy kicsit: Eredetileg Svájcból származó félédes csokoládéból készül, de igyekeztem átvariálni pudingosra.
Hozzávalók:
Egyértelműen adagra mérjük ki, én nem túl sokat szeretnék készíteni, ezért így veszem meg a hozzávalókat : tej,cukor, 2 csomag Mrs.Baker csokoládé puding por
Elkészítése:
Az eredetinél egy tábla csokit olvasztunk fel, de most itt pudingosan készítjük el. Először is egy poharat ( csészét) tegyünk tele tejjel, majd egy lábosba úgy kb. 2 dl tejet forraljunk fel. A poharas tejbe mind a kettő pudingport tegyük bele, és egy nem púpos ek. kristálycukrot ( ízlés szerint). Ezt keverjük addig, míg csomómentes nem lesz. Ha már forr a tej ( a lábosba) akkor öntsük hozzá a pudingporosat és kevergessük.. .Egy idő után valószínűleg sűrűsödni kezd, ilyen a gázt kapcsoljuk le és kihűlésig kevergessük, mert nem szeretnénk, ha megbőrösödne. Ezután eperrel, banánnal, vagy ízlés szerint gyümölcsökkel mártogathatunk..